Αφθώδης πυρετός: Ο Δήμος Μυτιλήνης «κλείνει» για να συμπαρασταθεί στους κτηνοτρόφους • Έλληνας Αγρότης
Τις κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων στηρίζει έμπρακτα ο Δήμος Μυτιλήνης, ο οποίος εξήγγειλε κλείσιμο των υπηρεσιών του για την Πέμπτη 16/4/2026.
Οι εκτροφείς της Λέσβου έχουν μεγάλη απώλεια εισοδήματος εξαιτίας του αφθώδους πυρετού που πλήττει το νησί και όπως λένε οι ενισχύσεις πρέπει να δοθούν άμεσα καθώς βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, με τον Δήμο να στέκεται στο πλευρό τους για άλλη μια φορά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κατόπιν των διαρκών εξελίξεων από την εμφάνιση αφθώδους πυρετού στη Λέσβο και σε ένδειξη διαμαρτυρίας και υποστήριξης των κτηνοτρόφων και παραγωγών, που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας, με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Χριστόφα, αύριο Πέμπτη 16 Απριλίου, ημέρα παλλεσβιακής κινητοποίησης, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




