Συναγερμός στις ΗΠΑ μετά από πυροβολισμούς κοντά στον Λευκό Οίκο – Άπαντες τέθηκαν σε lockdown

Ο Λευκός Οίκος αρνείται ότι οι ΗΠΑ ζήτησαν την εκεχειρία με το Ιράν


Ένα άτομο δέχθηκε πυροβολισμό από την ασφάλεια

Σε κατάσταση lockdown βρίσκεται ο Λευκός Οίκος, καθώς υπάρχουν αναφορές για «πυροβολισμούς λίγα τετράγωνα μακριά», όπως ανέφερε τη Δευτέρα ο επικεφαλής ανταποκριτής του Al Jazeera στις Ηνωμένες Πολιτείες, Άλαν Φίσερ.

«Όλοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα ενημέρωσης μόλις άρθηκε ο συναγερμός», έγραψε στο X, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την αίθουσα συνεδριάσεων του Λευκού Οίκου, μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Everyone herded into the briefing room as the alert was lifted pic.twitter.com/eMfAgYF7U3

— Alan Fisher (@AlanFisher) May 4, 2026

Σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ, προσωπικό της βρίσκεται στο σημείο περιστατικού με πυροβολισμούς που εμπλέκουν αστυνομικό, στη διασταύρωση 15ης Οδού και Independence Avenue στην Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με το Reuters, η υπηρεσία ανέφερε ακόμη ότι ένα άτομο δέχθηκε πυροβολισμό από τις αρχές, ενώ η κατάστασή του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων