Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν θα πάει σε Ισλαμαμπάντ, Μασκάτ και Μόσχα

Το Ιράν δεν θα εγκαταλείψει τον εμπλουτισμό ακόμα σε περίπτωση «πολέμου»


Ο Αραγτσί θα συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις για την κρίση με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί θα ξεκινήσει σήμερα ένα ταξίδι που περιλαμβάνει επισκέψεις στο Ισλαμαμπάντ, στο Μασκάτ και στη Μόσχα, όπως μετέδωσε ιρανικό κρατικό μέσο ενημέρωσης.

«Ο σκοπός αυτής της επίσκεψης είναι να διεξαγάγει διμερείς διαβουλεύσεις, και να συζητήσει τις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή, καθώς και την τελευταία κατάσταση στον πόλεμο που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ισραηλινό καθεστώς εναντίον του Ιράν», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων