Υπόθεση «φακελάκι» στο Ιπποκράτειο: Πλημμεληματική δίωξη στον καρδιοχειρουργό

Μασσαλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά Τυνήσιος μετανάστης που μαχαίρωσε τουλάχιστον 4 άτομα


Δίωξη για το πλημμέλημα της δωροληψίας ασκήθηκε σε βάρος του διευθυντή της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

O γιατρός πέρασε λίγο πριν τις 11 το πρωί το κατώφλι της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου του ασκήθηκε η ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί.

Ο καρδιοχειρουργός πήγε στις δικαστικές αρχές με μεγάλη αστυνομικής συνοδεία ενώ ανάμεσα στα οχήματα ήταν και ένα του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η καταγγελία που έφερε στο φως την υπόθεση έγινε από σύζυγο ασθενούς στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ ο γιατρός συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο ίδιος φέρεται να ζητούσε «φακελάκι» που ξεκινούσε από 3.500 και έφτανε τα 5000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων