Τέμπη: Εισαγγελική παρέμβαση για διαδικτυακή ανάρτηση με απειλές κατά δικαστικού λειτουργού

Τέμπη: Εισαγγελική παρέμβαση για διαδικτυακή ανάρτηση με απειλές κατά δικαστικού λειτουργού


Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο η οποία στρέφεται κατά της ζωής δικαστικού λειτουργού που χειρίστηκε την υπόθεση για τα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα.

Ειδικότερα, με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Λεωνίδα Νικολόπουλου, ερευνάται το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Σχολίασε δημοσίευμα

Την επίμαχη ανάρτηση έκανε άγνωστος χρήστης του διαδικτύου, σχολιάζοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας, το οποίο αναφερόταν στον συγκεκριμένο δικαστικό λειτουργό, με αφορμή τη συμμετοχή του σε σύνθεση δικαστηρίου στο Εφετείο Θεσσαλονίκης, όπου δικαζόταν πολιτική υπόθεση, άσχετη με το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Διάδικος στη δίκη αυτή ήταν πατέρας θύματος των Τεμπών, που ζήτησε να εξαιρεθεί ο δικαστικός λειτουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Τέμπη: Η τεχνική ανατροπή που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης

Η Μ. Καρυστιανού στο Newsbreak: «Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας»

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων