Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις των ΗΠΑ με την ΕΕ για τους δασμούς σύμφωνα με σύμβουλο του Τραμπ

Κομισιόν για δασμούς: «Όλα είναι στο τραπέζι. Θέλουμε να μιλήσουμε με τους Αμερικανούς»


Διαπραγματευτές της ΕΕ βρίσκονται στην Ουάσιγκτον για συνομιλίες

Διαπραγματευτές των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν συναντηθεί πολλές φορές και σημειώνουν τεράστια πρόοδο, δήλωσε σήμερα ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Κέβιν Χάσετ.

Σημειώνεται ότι διαπραγματευτές της ΕΕ βρίσκονται στην Ουάσιγκτον για συνομιλίες αναφορικά με τους δασμούς του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. «Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις με την ΕΕ», δήλωσε ο Χάσετ, σε συνέντευξή του στο Fox Business Network.

«Σημειώνουμε τεράστια πρόοδο. Θα είναι πολύ καλό για τους Αμερικανούς εργαζόμενους, ειδικά τους Αμερικανούς εργαζομένους στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας», είπε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων