Οι ολοένα μεγαλύτερες παραγωγές εμποδίζουν την ανοδική αντίδραση

Οι ολοένα μεγαλύτερες παραγωγές εμποδίζουν την ανοδική αντίδραση


Νέα Υόρκη

Το γεγονός αυτό λογικά θα φέρει αύξηση της ζήτησης για τα βαμβάκια των ΗΠΑ, το οποίο παραδοσιακά ενισχύει και τις χρηματιστηριακές τιμές. Από την άλλη μεριά όμως υπάρχουν διαρκώς ειδήσεις για καλές παραγωγές (ΗΠΑ, Βραζιλία), οι οποίες αναθεωρούν προς τα πάνω την παγκόσμια παραγωγή ίνας. Η εξίσωση γίνεται ακόμα δυσκολότερη αν προσθέσουμε τους κερδοσκόπους, οι οποίοι εξακολουθούν να ποντάρουν στην πτώση. 

Ελληνική αγορά

Ζεσταίνεται ελαφρά το κλίμα στο εκκοκκισμένο, σε σύγκριση με την απόλυτη ησυχία που βιώναμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Τα πριμ επί του χρηματιστηρίου δέχονται μια πίεση, περίπου στα 4 σεντς ανά λίμπρα επί των χρηματιστηριακών τιμών, η οποία μπορεί να συνδυάζεται με την προσδοκία ότι πηγαίνουμε για μεγάλες παραγωγές φέτος. Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής τα κιλά στα χωράφια είναι πολύ ικανοποιητικά, όπως επίσης και οι ποιότητες. Ας ελπίσουμε πως οι βροχές του Σαββατοκύριακου δεν θα μας επηρεάσουν σημαντικά.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων