Λεπτομέρειες απομένουν για το «διαζύγιο»της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα

Η συνάντηση του Αργεντινού με τον ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή Χαβιέρ Ριμπάλτα κράτησε σχεδόν τρεις ώρες
Ολοταχώς προς το «διαζύγιο» οδεύουν πλέον η ΑΕΚ κι ο Ματίας Αλμέιδα, έπειτα από μία πολύ «γεμάτη» κι έντονη τριετία κοινής πορείας.
Η συνάντηση του Αργεντινού τεχνικού με τον ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή Χαβιέρ Ριμπάλτα κράτησε σχεδόν τρεις ώρες κι όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες απομένουν πια λεπτομέρειες προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι «τίτλου τέλους» και να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.
Αυτό ήταν άλλωστε και το πλαίσιο της συζήτησης που έγινε ανάμεσα στους τρεις άνδρες το βράδυ της Δευτέρας (12/5) στην OPAP Arena. Και παρά το γεγονός ότι απόψε δεν αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, το «τέλος εποχής» θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο, όταν διευθετηθούν και τα τελευταία ανοικτά ζητήματα γύρω απ’ τον τρόπο με τον οποίο θα επέλθει ο χωρισμός.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.