Η στιγμή της ελευθερίας ζωντανεύει ξανά μετά από 79 χρόνια στη Ρόδο
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη συμπλήρωση 79 ετών από την ιστορική έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στη Ρόδο και την ολοκλήρωση της απελευθέρωσης των Δωδεκανήσων, διοργανώνει στις 31 Μαρτίου ο Δήμος Ρόδου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βωμό της Πατρίδας, το ιστορικό σημείο όπου υψώθηκε για πρώτη φορά η Ελληνική Σημαία μετά την παράδοση της Δωδεκανήσου από τη Βρετανική Διοίκηση στην Ελλάδα στις 31 Μαρτίου του 1947.
Στην αναπαράσταση της ιστορικής στιγμής θα συμμετάσχουν σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, σωματεία και φορείς.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




