Η ΕΕ συντονίζεται με Άραβες εταίρους για την εξεύρεση διπλωματικών οδών για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν

Η ΕΕ συντονίζεται με Άραβες εταίρους για την εξεύρεση διπλωματικών οδών για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν


«Οι εξελίξεις σε όλη τη Μέση Ανατολή είναι επικίνδυνες», δήλωσε η Κάγια Κάλας

Η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εξωτερική Πολιτική Κάγια Κάλας δήλωσε σήμερα ότι «οι πιο πρόσφατες εξελίξεις σε όλη τη Μέση Ανατολή είναι επικίνδυνες» και ότι η ΕΕ συντονίζεται με Άραβες εταίρους για τη διερεύνηση διπλωματικών οδών.

Η Κάλας δήλωσε επίσης ότι μίλησε με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Γκίντεον Σάαρ και ότι το προξενικό δίκτυο της Ευρώπης έχει εμπλακεί στη διευκόλυνση των αναχωρήσεων πολιτών της ΕΕ, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Προσωπικό της ΕΕ που εργάζεται σε μη απαραίτητες υπηρεσίες αποσύρεται από την περιοχή», είπε η Κάγια Κάλας.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων