Βράβευση ΕΛΟΠΥ για συνεισφορά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη βελτίωση διατροφικών συνηθειών

Βράβευση ΕΛΟΠΥ για συνεισφορά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη βελτίωση διατροφικών συνηθειών



Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) απέσπασε βράβευση για το ρόλο και τη συνεισφορά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών στα πλαίσια της διαδραστικής εκδήλωσης που διοργάνωσαν η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρία (ΕΛΔΕ) σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα Λόγω Διατροφής για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων