Αγροτικές Ειδήσεις: Στις Βρυξέλλες για πρώτη φορά ως ΥπΑΑΤ ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Στις Βρυξέλλες για πρώτη φορά ως ΥπΑΑΤ ο Μαργαρίτης Σχοινάς


Σειρά επαφών με Ευρωπαίους Επιτρόπους και Έλληνες ευρωβουλευτές περιλαμβάνει η διήμερη επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με φόντο μια κρίσιμη συγκυρία για τον πρωτογενή τομέα

Την πρώτη του επίσκεψη στις Βρυξέλλες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτης Σχοινάς, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο επαφών με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα σε μια περίοδο αυξημένου ενδιαφέροντος για τον πρωτογενή τομέα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη βελγική πρωτεύουσα, ο κ. Σχοινάς έχει προγραμματισμένες διμερείς συναντήσεις με τον Επίτροπο Γεωργίας και Τροφίμων Christophe Hansen, τον Επίτροπο Υγείας και Καλής Μεταχείρισης των Ζώων Olivér Várhelyi και τον Επίτροπο Αλιείας και Ωκεανών Κώστα Καδή.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνονται επαφές με Έλληνες ευρωβουλευτές, ενώ την Τετάρτη 15 Απριλίου ο υπουργός θα μιλήσει στο Université Libre de Bruxelles και θα συζητήσει με φοιτητές για το μέλλον της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων