Αγροτικές Ειδήσεις: Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ για τις επιδοτήσεις 2025

Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους


Στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ μετέβη σήμερα η Οικονομική Αστυνομία, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Agrocapital, οι αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση των φακέλων αιτήσεων για τις αγροτικές επιδοτήσεις του 2025, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων.

Πηγές αναφέρουν ότι εάν ο έλεγχος διαρκέσει μερικές ημέρες, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες πληρωμές του Οργανισμού.

Η σημερινή έφοδος έρχεται μετά την επίσκεψη της OLAF στις 13 Οκτωβρίου, κατά την οποία οι ελεγκτές είχαν ζητήσει έγγραφα σχετικά με τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως το οργανόγραμμα, τις συμβάσεις και το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων