Έκρηξη στην αίθουσα της δίκης για τα Τέμπη – Χαμός με τον πατέρα της Μάρθης και τον Καπερνάρο
Συγκλονιστικές στιγμές σημειώνονται στη δίκη για τη διαχείριση του βίντεοληπτικού υλικού από τα Τέμπη, η οποία εξελίσσεται σε πεδίο εντάσεων. Διαδοχικά επεισόδια προκαλούν αναστάτωση μέσα στην δικαστική αίθουσα και αποτυπώνουν το βαρύ φορτίο οργής και αγανάκτησης των συγγενών των θυμάτων.
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Μάρθης Αντώνης Ψαρόπουλος αντέδρασε ακούγοντας τον Βασίλη Καπερνάρο να χρησιμοποιεί το γνωστό ρητό περί κλόουν και παλατιών, φράση υποτιμητική για τις αντιδράσεις των συγγενών και των νομικών τους. Ο Αντώνης Ψαρόπουλος σηκώθηκε όρθιος απευθύνθηκε φωνάζοντας προς τον Καπερνάρο και αποχώρησε οργισμένος από την αίθουσα φωνάζοντας «κομιστή!».
Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο και πάλι όταν ο δικηγόρος της οικογένειας Καρυστιανού εγκατέλειψε εξοργισμένος -την ίδια τη στιγμή που μίλησε ο Καπερνάρος- αναφωνώντας «είσαι χωμένος την πλαστογραφία»!
Νωρίτερα, ο Γιώργος Ηλιόπουλος νομικός εκπρόσωπος των συγγενών των θυμάτων και πατέρας επιζήσαντα της τραγωδίας, ξέσπασε οργισμένος εναντίον του Βασίλη Καπερνάρου οποίος φάνηκε να δίνει οδηγίες και εντολές σε έτερο συνήγορο των κατηγορουμένων. «Είστε θιασάρχης κύριε Καπερνάρε;» ρώτησε με εμφανή ένταση.
Η ατμόσφαιρα στο δικαστήριο παραμένει τεταμένη με τους συγγενείς των θυμάτων να κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις καθυστερήσεις και να δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν άλλη αναβολή στη διαδικασία που αναμένουν μήνες.
Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


