Χριστοπούλου για σχέση Σταρόβα – Σταθάκη: «Δεν πιστεύω ότι ήταν καλό ζευγάρι – Ο άντρας του καναπέ»

Χριστοπούλου για σχέση Σταρόβα - Σταθάκη: «Δεν πιστεύω ότι ήταν καλό ζευγάρι - Ο άντρας του καναπέ»


Ο Δημήτρης Σταρόβας άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Καλύτερα αργά». Ο γνωστός μουσικός μίλησε ανοιχτά για τα λάθη του στη σχέση του με την Άννα Σταθάκη, παραδέχτηκε ότι η σύντροφός του θα μπορούσε να τον αφήσει και αποκάλυψε πως η σοβαρή περιπέτεια υγείας άλλαξε για πάντα τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του.

«Η Άννα γενικώς χαίρεται με την εξέλιξη και εγώ προσπαθώ να της ανταποδώσω τη στήριξη, κάνοντας πράγματα για αυτήν, γιατί ομολογώ ότι δεν ήμουν και ο ιδανικός σύντροφος, να το πω έτσι», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας, περιγράφοντας τον παλιό εαυτό του ως «έναν γέρο που από αδιαφορία δεν έβλεπε τις ανάγκες του άλλου», δήλωσε αρχικά ο καλλιτέχνης.

«Δεν προσέφερα τίποτα στην Άννα. Θα έπρεπε να με αφήσει, με όλα τα δίκια της. Μου στάθηκε. Τώρα είμαι πιο υποστηρικτικός», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Οι αιχμές της Έλενας Χριστοπούλου

Οι δηλώσεις αυτές του Δημήτρη Σταρόβα, σχολιάστηκαν στην εκπομπή «Real View», με την Έλενα Χριστοπούλου να σχολιάζει την σχέση του καλλιτέχνη με την σύντροφό του, λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι ήταν καθόλου καλό ζευγάρι. Τους ένωσε η κακή στιγμή. Είναι προς τιμήν του που το λέει. Θεωρώ ότι είχε μια γυναίκα και δεν της έδινε καμία σημασία».

Αναλύοντας τη φράση «εγώ ήμουν γέρος», τόνισε: «Έπρεπε να συμβεί αυτό για να κατανοήσει ο οργανισμός του ότι πρέπει να δώσει σημασία σε αυτή τη γυναίκα, γιατί ήταν εκεί καθήμενη. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει; Ο άντρας του καναπέ. Είναι ένας άντρας που μπαίνει μέσα και είναι μια γυναίκα που έχει μαγειρέψει, έχει δουλέψει, έχει κάνει τα πάντα… και ο άντρας αφήνει το παντελόνι του στο μπάνιο, κάθεται στον καναπέ και λέει “τι θα φάμε;”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων