Φωτιά στο Κρανίδι Αργολίδας

Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου ξέσπασε φωτιά στο Κρανίδι Αργολίδας. Στην περιοχή μεταβαίνουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Η φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή στο χωριό Πελέη. Στο πεδίο της Πελεής επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 4 τμήματα πεζοπόρο της 9ης ΕΜΟΔΕ, 6 αεροπλάνα και 1 Έρικσον. Συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ, μετέδωσε η ΕΡΤ.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.