Φίλιππος Πλιάτσικας για Μπάμπη Στόκα: «Όταν περνούσα τις πολύ μεγάλες μου δυσκολίες, ήταν σωτήρια λέμβος»

Φίλιππος Πλιάτσικας για Μπάμπη Στόκα: «Όταν περνούσα τις πολύ μεγάλες μου δυσκολίες, ήταν σωτήρια λέμβος»


«Είναι μία σχέση που δεν έχει χαλάσει, ίσα ίσα που νομίζω ότι, όσο προχωράμε, γίνεται ακόμα πιο αγαπησιάρα», τόνισε ο Στόκας

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου με αφορμή την παρουσία των Πυξ Λαξ στο νέο επεισόδιο για το Αλ Τσαντίρι στο Mega.

«Τσακωνόμαστε μόνο για καλλιτεχνικούς λόγους. Τόσα χρόνια είμαστε σαν αδέλφια πια, από οκτώ χρονών μαζί» εκμυστηρεύτηκε αρχικά ο Μπάμπης Στόκας για να συμπληρώσει ο Φίλιππος Πλιάτσικας πως «για μένα είναι δώρο αυτή η αλληλοσυμπλήρωση που έχουμε από πολύ πιτσιρικάδες. Όταν περνούσα τις πολύ μεγάλες μου δυσκολίες, το ότι υπήρχε ο Μπάμπης με τον χαρακτήρα αυτόν που έχει δίπλα μου, ήταν σωτήρια λέμβος».

«Και για μένα το ίδιο είναι. Είναι μία σχέση η οποία πως δεν έχει χαλάσει, ίσα ίσα. Νομίζω ότι όσο προχωράμε, γίνεται ακόμα πιο αγαπησιάρα. Εγώ νιώθω πολύ ωραία όταν ο Φίλιππος είναι δίπλα μου και ο Φίλιππος το ίδιο με εμένα».

«Ακόμα και κάποιες στραβές που μπορεί να έγιναν μέσα στα χρόνια και όλα αυτά στον χώρο, εγώ τα δικαιολογώ. Είναι ανθρώπινα. Η ζήλια είναι ανθρώπινη. Πάντα υπάρχει ζήλια όταν υπάρχει επιτυχία αν και εμείς δεν ζηλέψαμε ποτέ κανέναν. Έβγαλαν όλες αυτές τις φήμες όλα αυτά τα χρόνια, χωρίζουμε – δεν χωρίζουμε, όλες αυτές τις αηδίες, αλλά ο κόσμος ήταν πάντα κοντά μας» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μπάμπης Στόκας στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο Κανάλι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων