Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε διανομέα
Παραλίγο τραγωδία να εξελιχθεί ένα τροχαίο ατύχημα στον Λαγανα Ζακύνθου που σημειώθηκε την Κυριακή 12/10 όταν αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα που κινείτο διανομέας με το μηχανάκι του και τον χτύπησε.
Ο διανομέας εκσφενδονίστηκε δύο μέτρα
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οδηγός του αυτοκινήτου, Βούλγαρος υπήκοος, χτύπησε με τέτοια δύναμη πλαγιομετωπικά τον δικυκλιστή, που τον εκσφενδόνισε σε ύψος πάνω από δύο μέτρα, ενώ το μοτοποδήλατο εκτοξεύτηκε σχεδόν 100 μέτρα στην αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που κινούνταν.
Μάλιστα το αυτοκίνητο προσέκρουσε και τελικά σταμάτησε σε άλλο σταθμευμένο όχημα. Στο σημείο έφτασε άμεσα η Τροχαία Ζακύνθου και ασθενοφόρο το οποίο και παρέλαβε τον τραυματία, ο οποίος, ευτυχώς, δεν έχει σοβαρά τραύματα.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του οδηγού, καθώς του έγινε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς τα ποσοστά του αλκοόλ ήταν πολύ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.
Δείτε επίσης:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.