Τροχαίο με τραμ και λεωφορείο που συγκρούστηκαν στον Πειραιά – Στους 30 οι τραυματίες

Τροχαίο με τραμ και λεωφορείο που συγκρούστηκαν στον Πειραιά –  Στους 30 οι τραυματίες


Το ατύχημα έγινε επί της οδού Μικράς Ασίας πριν την έξοδο για Γρηγορίου Λαμπράκη

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε στον Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με συρμό του τραμ επί της οδού Μικράς Ασίας πριν την έξοδο για Γρηγορίου Λαμπράκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 30 ελαφρά τραυματισμένοι, όλοι επιβάτες του λεωφορείου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν από το ατύχημα, ο οδηγός του λεωφορείου είχε σταματήσει σε στάση για αποβίβαση επιβατών.

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για τα ακριβή αίτια, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ ΑΕ: «Η ΟΣΥ ΑΕ σχετικά με το συμβάν επί της οδού Μικράς Ασίας στον Πειραιά κατά το οποίο τραμ προσέκρουσε σε σταθμευμένο λεωφορείο την ώρα που αποβίβαζε επιβάτες σε στάση, ενημερώνει ότι παρακολουθεί το συμβάν και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έχει κληθεί η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων