Τραγικό ατύχημα σε κυνήγι: Πέρασε τον φίλο του για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε

Συνελήφθη ο 63χρονος
Τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων διακομίσθηκε ένας 71χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια κυνηγιού δέχθηκε πυροβολισμό από άλλον κυνηγό.
Το ατύχημα έγινε σε περιοχή του Παρακαλάμου όπου ομάδα κυνηγών είχε βάλει «παγάνα», τακτική που ακολουθείται στο κυνήγι του αγριογούρουνου, σύμφωνα με το epiruspost.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ένας 63χρονος πυροβόλησε πιστεύοντας ότι πρόκειται για το θήραμα.
Όμως τα σκάγια βρήκαν τον φίλο του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κυρίως στο χώρο της κεφαλής και του προσώπου.
Ο 63χρονος μετά το ατύχημα συνελήφθη και κρατείται.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.