Σύνταγμα: Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί συνεπλάκησαν στον Άγνωστο Στρατιώτη – Ένας τραυματίας
Πεδίο μάχης το Σύνταγμα! Το απόγευμα του Σαββάτου, μπροστά από το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, συνεπλάκησαν Ισραηλινοί και Παλαιστίνιοι σε ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, δύο υπήκοοι Ισραήλ, μια 30χρονη και ένας 29χρονος, και τρεις άνδρες υπήκοοι Παλαιστίνης, ηλικίας 27, 26 και 25 ετών, διαπληκτίστηκαν έντονα και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.
Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε ο 29χρονος, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
«Απογευματινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025, στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ -5- αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, συνεπλάκησαν δύο υπήκοοι Ισραήλ (30χρονη γυναίκα και 29χρονος άνδρας) και -3- άνδρες υπήκοοι Παλαιστίνης (ηλικίας 27, 26 και 25 ετών).
Από το επεισόδιο προκλήθηκαν σωματικές βλάβες στον 29χρονο.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, ενώ στην κατοχή των υπηκόων Παλαιστίνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -6- πλαστικά κοντάρια, από τα οποία -2- έφεραν σημαίες.
Με την ολοκλήρωση της προανάκρισης θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»
Δείτε επίσης:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.