Συνελήφθησαν δύο άνδρες στην Κεφαλονιά, επειδή χτύπησαν θανάσιμα σκύλο με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν

Μίνι μάρκετ πουλούσε συνθετική κάνναβη στην Θεσσαλονίκη


Η ιδιοκτήτρια του ζώου τους φώναζε να σταματήσουν

Κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σχηματίστηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων σχηματίσθηκε σε βάρος δύο κατοίκων Κεφαλονιάς ηλικίας 31 και 35 ετών.

Σύμφωνα με καταγγελία της ιδιοκτήτριας του σκύλου, οι συλληφθέντες, το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς κινούνταν στα Τουλιάτα Κεφαλονιάς με αυτοκίνητο Ι.Χ., τραυμάτισαν θανάσιμα και εγκατέλειψαν το ζώο, παρότι εκείνη τους φώναζε να σταματήσουν. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμης, στο πλαίσιο της οποίας επιβλήθηκαν, κατά περίπτωση, τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων