Στα 8 εκατ.€ η de minimis για τα τυροκομία της Λέσβου (Έγγραφο) • Έλληνας Αγρότης
Στα 8.000.000 ευρώ ανέρχεται η de minimis αποζημίωση προς τα τυροκομία της Λέσβου που επλήγησαν από την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στο νησί, με την αντίστοιχη απόφαση να αναρτάται στη «Διαύγεια».
Απόσπασμα από το θεσμικό πλαίσιο:
«Εγκρίνουμε την δέσμευση πίστωσης ύψους ( 8.000.000,00 €) οκτώ εκατομμύρια Ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ειδικός φορέας 1029 – 203. – 0000000 , Λογαριασμός 2310988899- οικ. έτους 2026 για την “ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ DE MINIMIS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΥΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΛΕΣΒΟ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΑΦΘΩΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.5292/2026, ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ 25/3/2026 ΠΝΠ».
Ολόκληρη η απόφαση: de minimis για τυροκομία Λέσβου
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




