Σημαντική ευρωπαϊκή αναγνώριση για Grizo & Prasino στα βραβεία Ceres

Το Grizo & Prasino βραβεύτηκε στην κατηγορία “Excellence in Growth: Revenue Generation”, ως μία από τις επιχειρήσεις που παρουσιάζουν εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία στον κλάδο της αγροδιατροφής. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Μπιλμπάο της Ισπανίας, στο πλαίσιο του EIT Food Venture Summit 2025, και την εταιρεία εκπροσώπησε η Αγγελική Δράκου, συνιδρύτρια του Grizo & Prasino.
Το EIT Food είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή κοινότητα καινοτομίας στον τομέα της διατροφής, και υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT). Αποτελεί ένα δίκτυο με περισσότερους από 50 εταίρους – πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις – με κοινό στόχο τον μετασχηματισμό του διατροφικού συστήματος προς μια πιο βιώσιμη, υγιεινή και αξιόπιστη κατεύθυνση.
Η βράβευση αυτή αποτελεί για το Grizo & Prasino μια σημαντική επιβεβαίωση της πορείας του, αλλά και μια αφορμή να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά δημιουργώντας περισσότερα προϊόντα με πρωταγωνιστή τα ελληνικά βότανα.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.