Ρόδος: «Μου έδωσαν 160 ευρώ για να με αποζημιώσουν» λέει ο άστεγος, τον οποίο νεαρός έριξε μέσα σε συντριβάνι

Ρόδος: «Μου έδωσαν 160 ευρώ για να με αποζημιώσουν» λέει ο άστεγος, τον οποίο νεαρός έριξε μέσα σε συντριβάνι


Τι αναφέρει για το περιστατικό

Για την επίθεση που δέχτηκε, όταν ένας νεαρός τον πέταξε «για πλάκα» μέσα στο συντριβάνι της Πλατείας Ιπποκράτους στη Ρόδο, μίλησε ο κ. Ανδρέας, λέγοντας πως κάποιος τον «αποζημίωσε» μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και εισαγγελική παρέμβαση.

Μιλώντας στη «Ροδιακή», ο κ. Ανδρέας, που είναι άστεγος, περιγράφει πως ένα άτομο, που του συστήθηκε ως «χωροφύλακας», του έβαλε στις τσέπες 160 ευρώ προκειμένου να τον αποζημιώσει, όπως του είπε. Μάλιστα, επισημαίνει πως ο ίδιος άνθρωπος που του έδωσε λεφτά τού είπε πως ο δράστης ήταν αλλοδαπός.

Ο κ. Ανδρέας, άτομο με αναπηρίες, αναφέρει επίσης πως το περιστατικό δεν έγινε πριν από ένα μήνα, αλλά πριν από μερικές μέρες, ενώ βρισκόταν δίπλα στο συντριβάνι και μάζευε τα κέρματα που πετούσαν οι περαστικοί.

«Με έσπρωξε από τη μέση και με έριξε μέσα. Μετά έτρεχε να φύγει. Μονάχος μου βγήκα από το συντριβάνι», είπε ο άνδρας.

«Μου είπε η αστυνομία ότι είναι αλλοδαπός. Μου έδωσε αυτός αποζημίωση για να μην μπει φυλακή. Τον βρήκανε αυτόν που με έσπρωξε στο συντριβάνι», πρόσθεσε.

O ίδιος είπε ότι έχασε τους γονείς του μικρός και μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει για το περιστατικό:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων