Προφυλακίστηκε ο 17χρονος που άρπαξε μωρό στον Πειραιά
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 17χρονος ο οποίος την περασμένη εβδομάδα άρπαξε βρέφος μόλις 30 ημερών από τα Πειραιά και στη συνέχεια το παράτησε στην Ακρόπολη.
Ο ανήλικος οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων για το αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος της αρπαγής κατά συρροή.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην απολογία του, ομολόγησε ότι είναι υπαίτιος για την αρπαγή ακόμη ενός μωρού στα τέλη της περασμένης άνοιξης μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Ομόνοια.
Ο 17χρονος κατηγορείται, επίσης, για πλημμεληματικου βαθμού έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο κατά συρροή.
Σύμφωνα με την υπεράσπισή του, ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, θέμα που θα εξεταστεί στο πλαίσιο της ανάκρισης. Έτσι υπάρχει πιθανότητα να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ώστε να διαπιστωθεί η ψυχική κατάσταση του 17χρονου.
Δείτε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν οι γονείς των μωρών που κινούνταν στο δρόμο
Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.