Ο Ατρόμητος δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Μάριο από τη Χαλκίδα
Όταν ο πόνος ενώνει. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν αναρτήσει μια πελώρια φωτογραφία του αδικοχαμένου Μάριου που πλήρωσε με τη ζωή του το τυφλό οπαδικό μένος στη Χαλκίδα, ίσως και τα δολοφονικά ένστικτα ανθρώπων που θέλουν να βρουν οπαδικές διαφορές για να τα εκδηλώσουν.
Πριν τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ η διοίκηση του Ατρομήτου, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άφησαν λίγα λουλούδια για να τιμήσουν το παιδί που εάν κάποιοι δεν τον είχαν δολοφονήσει θα βρισκόταν στην εξέδρα για να δει τον αγώνα.
Οι οπαδοί της Ένωσης δεν ξέχασαν έναν ακόμα που μπορεί να μην ήταν οπαδός τους, αλλά δεν βρίσκεται σήμερα στη ζωή για να… μαλώσει μαζί τους για τα αθλητικά, τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



