Νέο προϊόν ελιάς Καλαμών χαμηλής αλατότητας ετοιμάζει ο ΑΕΣ Στέρνας – Ελαίας Καρπός

Follow us on Social Media
Την εκδήλωση με τίτλο «Παραγωγή νέου προϊόντος φυσικής μαύρης ελιάς ποικιλίας Καλαμών μειωμένης αλατότητας», προλόγισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του συντονιστή φορέα foodstandard Α.Ε., Στέλιος Δρυς, ο οποίος στάθηκε στην σπουδαιότητα του προγράμματος για όλους τους εμπλεκομένους.
Ο καθηγητής του τμήματος Επιστήμης, Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γ.Π.Α. κύριος Ευστάθιος Ζ. Πανάγου, κάνοντας την παρουσίαση των σημαντικών αποτελεσμάτων του έργου, αναφέρθηκε στις ενέργειες που ακολούθησαν, προκειμένου το LowSaltOlives από ιδέα, να γίνει πράξη. Η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους συμμετέχοντες καθώς και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ αυτών, ολοκλήρωσε την όμορφη εκδήλωση.
Με σεβασμό προς την αγορά και τους καταναλωτές, το συγκεκριμένο έργο εξ’ αρχής υπηρέτησε την προσπάθεια για τη δημιουργία πιο υγιεινών και ισορροπημένων διατροφικών επιλογών, χωρίς θυσία της γεύσης και της διατροφικής αξίας.
Follow us on Social Media
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.