Μαρέβα Μητσοτάκη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ»

Μαρέβα Μητσοτάκη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ»


Με ανάρτηση στο Instagram ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ και όσους έστειλαν ευχές, λίγες ημέρες μετά το ατύχημα στην Ιταλία

Την πρώτη της δημόσια ανάρτηση μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, έκανε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ευχαριστώντας το προσωπικό του νοσοκομείου και όσους της έστειλαν μηνύματα υποστήριξης.

Σε story που δημοσίευσε στο Instagram, έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ. Θερμές ευχαριστίες για τα μηνύματά σας και τις ευχές σας. Όλα καλά. Να προσέχετε. Με αγάπη, Μαρέβα».

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, είχε προηγηθεί ατύχημα στην Ιταλία, ενώ βρισκόταν στο Μιλάνο, και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη χειρουργική αντιμετώπιση τραυματισμού στα χέρια.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων