Λούβρο: Viral διαφήμιση εταιρείας ανυψωτικών που χρησιμοποίησαν οι κλέφτες
Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η διαφήμιση της γερμανικής εταιρείας Bocker με τα ανυψωτικά μηχανήματα, ένα από τα οποία χρησιμοποιηθήκε εν αγνοία της στην μεγάλη κλοπή που έγινε στο Λούβρο με τους δράστες να φεύγουν έχοντας στα χέρια τους πολύτιμα κοσμήματα από την Γκαλερί Απόλλων.
Η εταιρεία, στη νέα της διαφημιστική αφίσα, κάνει χρήση ενός στιγμιότυπου από την κλοπή και συγκεκριμένα την στιγμή που οι κλέφτες προσεγγίζουν το παράθυρο του πρώτου ορόφου του μουσείου του Λούβρου με το αννυψωτικό μηχάνημα.
Λούβρο: Η διαφήμιση που έφερε γέλια…
«Όταν όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα: Η Bοcker Agilo μεταφέρει τους “θησαυρούς” σας, βάρους έως 400 κιλών, με ταχύτητα 42 μέτρων το λεπτό – σχεδόν αθόρυβα, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα 230V» έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας.
Μιλώντας για την διαφήμιση, η επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας, Τζούλια Σάρβατς, δήλωσε πως αυτή η ιδέα τους ήρθε αφού ξεκίνησε να δέχεται αμέτρητα τηλεφωνήματα για το ανυψωτικό τους που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Δείτε την διαφήμιση:
Δείτε επίσης:
Λούβρο: Με ανυψωτικό μηχάνημα οι δράστες μπήκαν, έκλεψαν και διέφυγαν
Λούβρο: Συναρπαστική αναπαράσταση της «ληστείας του αιώνα» σε απολαυστικό animation
Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



