Κώστας Καραμανλής για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη: Πέτυχε να δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία με τους πολίτες
«Θα θυμάμαι πάντα τις ειλικρινείς και γόνιμες συζητήσεις μας»
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έκανε την εξής δήλωση για την απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη:
«Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετώ τον Γιώργο Παπαδάκη.
Στη μακρά δημοσιογραφική του διαδρομή, με σκληρή δουλειά, σοβαρότητα, πάνω απ’ όλα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τηλεθεατή, πέτυχε να δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία με τους πολίτες. Τους έδωσε φωνή και εκείνοι τον στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους.
Θα θυμάμαι πάντα τις ειλικρινείς και γόνιμες συζητήσεις μας, την αμεσότητα, την ευθύτητα και την ευγένεια που τον χαρακτήριζαν.
Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



