Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Περιστέρι: Οι εμπλεκόμενοι είχαν και άλλα επεισόδια μεταξύ τους

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Περιστέρι: Οι εμπλεκόμενοι είχαν και άλλα επεισόδια μεταξύ τους


Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι οι τέσσερις εμπλεκόμενοι έχουν διαφορές για υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Περιστέρι, με έναν συνεπιβάτη μηχανής να ανοίγει πυρ εναντίον Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και να ακολουθεί καταδίωξη μέχρι το Χαϊδάρι, η οποία έληξε με τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η ΕΡΤ, οι εμπλεκόμενοι είχαν στο παρελθόν και άλλα επεισόδια μεταξύ τους, για υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος. Το ένοπλο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο συνεπιβάτης μοτοσικλέτας πυροβόλησε στη συμβολή των οδών Φαβιέρου και Πελασγίας στο Περιστέρι εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Οι σφαίρες βρήκαν το όχημα και διερχόμενο ταξί, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη, με το αυτοκίνητο να ακολουθεί τη μηχανή που οδηγούσε γυναίκα, μέχρι την περιοχή του Χαϊδαρίου. Από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ οι τέσσερις εμπλεκόμενοι στην καταδίωξη εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τη μηχανή και διέφυγαν πεζοί στα γύρω στενά. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν επτά κάλυκες από το σημείο των πυροβολισμών στο Περιστέρι, ενώ βρήκαν και ένα πιστόλι δίπλα από τα δύο οχήματα στο Χαϊδάρι.

Στο λευκό αυτοκίνητο οι αστυνομικοί βρήκαν μια ταυτότητα, που φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο που έχει απασχολήσει τις αρχές για παράνομη οπλοφορία και ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι εμπλεκόμενοι στην ένοπλη επίθεση είχαν στο παρελθόν και άλλα επεισόδια μεταξύ τους για υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων