Καμμένος: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διάρρηξη μπροστά στη ληστεία – Έρχεται τσουνάμι!
Με μια νέα ανάρτηση, ο Πάνος Καμμένος καταγγέλλει τη «μεγάλη κυβερνητική διαφθορά» και προειδοποίησε για επερχόμενο «τσουνάμι» σε βάρος των πολιτών και των αγροτών.
Σε ανάρτησή του στο “Χ” -μεταξύ άλλων- τονίζει: «Ημέρα κατά της διαφθοράς… η ΑΑΔΕ πλαστογραφεί δηλώσεις φόρου κληρονομιάς. Ο εισαγγελέας ασκεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πλαστογραφία, ενώ η DoValue κάνει χρήση των πλαστών εγγράφων και κατάσχει παράνομα τα πάντα για να αποτελειώσει δανειολήπτες… ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διάρρηξη μπροστά στη ληστεία… ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ».
Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, οι αγρότες διαθέτουν πλέον αποδεικτικά στοιχεία που καταδεικνύουν τη διαφθορά εις βάρος τους, ανοίγοντας δρόμο για δυναμικές αντιδράσεις. Η παρέμβαση του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας έρχεται σε μια περίοδο που η κοινωνία παρακολουθεί με ανησυχία τα ζητήματα κατάσχεσης περιουσιών, πλαστών εγγράφων και διαφθοράς στον δημόσιο τομέα.
Με φόντο τις αποκαλύψεις για πλαστογραφίες και τις καταγγελίες για κατάχρηση εξουσίας, η κοινωνία φαίνεται να προετοιμάζεται για ένα «τσουνάμι» εξελίξεων, όπως προειδοποιεί ο Πάνος Καμμένος.
*Φωτογραφία αρχείου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε επίσης:
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


