Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρείς αστυνομικούς – Λεία 120.000 από φακελάκια

Ανήλικος τραυμάτισε γυναίκα αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο!


Τρεις αστυνομικοί από το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν με τις βαρύτατες κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης και κακουργηματικών πράξεων, καθώς φέρεται να ζητούσαν συστηματικά «φακελάκι» για να μην προχωρούν σε βεβαίωση παραβάσεων και επιβολή προστίμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επίορκοι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν συνεχείς ελέγχους, αλλά απέφευγαν να κόβουν κλήσεις, επιδιώκοντας την παράνομη χρηματική ανταμοιβή.

«Λεία» 120.000 Ευρώ – Καταγγελία οδήγησε στη σύλληψη

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι τρεις τροχονόμοι φέρεται να αποκόμισαν από την παράνομη δραστηριότητά τους το ιλιγγιώδες ποσό των 120.000 ευρώ. Στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα άτομα, πέραν των τριών αστυνομικών.

Η υπόθεση έφτασε στους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από καταγγελία πολίτη, ο οποίος φέρεται να ήταν θύμα των εκβιαστικών πρακτικών των αστυνομικών.

Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν ήδη στον ανακριτή για να απολογηθούν για τις κακουργηματικές κατηγορίες που τους βαραίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων