Η κίνηση του αρχηγού της ΑΕΛ που συγκίνησε…
Μπορεί η ΑΕΛ να μην μπόρεσε να απειλήσει τον Ολυμπιακό στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής στη Superleague, αλλά ο αρχηγός της Λάρισας, ο 38χρονος Θανάσης Παπαγεωργίου σε μια χειρονομία που συγκίνησε μίλησε μέσα από την καρδιά του κρατώντας μια μεγάλη φωτογραφία του φίλου του Χρήσου.
Έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, ήταν φανατικός οπαδός της ΑΕΛ και οι παίκτες της ομάδας που τον ήξεραν και ακολουθούσε χρόνια την ομάδα ήθελαν να του αφιερώσουν αυτό το ματς.
Ο αρχηγός της Λάρισας ανέλαβε να μεταφέρει το μήνυμα τοι δικό του και των συμπαικτών του στην οικογένειά του και στους φίλους του που τον έχασαν.
Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.