Εφιάλτης για 30χρονο στη Λαμία: Τον απήγαγαν και ζητούσαν λεφτά! – Πώς ήξεραν ότι είχε 11.000 ευρώ

Μασσαλία: Νεκρός από αστυνομικά πυρά Τυνήσιος μετανάστης που μαχαίρωσε τουλάχιστον 4 άτομα


Σοκ και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η αρπαγή ενός 30χρονου από την Λαμία με την μέθοδο Tiger!

Το περασμένο Σάββατο 30 Αυγούστου ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του από γαμήλιο γλέντι περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα. Δύο άνδρες, φορώντας κουκούλες, πλησίασαν τον 30χρονο την στιγμή που βρισκόταν ακόμα στο ΙΧ του ο ένας από την πλευρά του οδηγού και ο άλλος από την πλευρά του συνοδηγού.

Στη συνέχεια τον απείλησαν με μαχαίρι και τον ανάγκασαν να βγει από το όχημα και να πάει στο πίσω κάθισμα. Οι δράστες οδήγησαν μέχρι μια ερημική περιοχή, στο Κάστρο Λαμίας όπου με συνεχή βία και απειλές προς το θύμα τον ανάγκασαν να τους αποκαλύψει τους κωδικούς από τις κάρτες του και ταυτόχρονα να ανεβάσει το όριο ανάληψης.

Οι δύο άγνωστοι, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε εκπομπή του  MEGA γνώριζαν πως ο 30χρονος είχε στην τράπεζα 11.000 ευρώ! Την συγκεκριμένη πληροφορία φέρεται να είχε αποκαλύψει ο νεαρός σε κοντινά του πρόσωπα και φαίνεται πως διέρρευσε!

Ο ένας από τους δύο δράστες πήγε με την κάρτα του νεαρού στην τράπεζα όπου έβγαλε 4.000 ευρώ και μετά οι ληστές πήγαν σε άλλες περιοχές δοκιμάζοντας και άλλες κάρτες του θύματος με την συνολική τους λεία να ανέρχεται στα 6.300 ευρώ.

Οι δύο άνδρες έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ αφού ο 30χρονος αναγνώρισε τον ένα ο οποίος έκανε το λάθος και κάποια στιγμή σήκωσε την κουκούλα και αποκαλύψε πως είχε σκουλαρίκι στη μύτη.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο δράστες ήταν γνωστοί στην τοπική κοινωνία καθώς ο ένας είναι διανομέας σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Οι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι και ο ένας πήγε με τα στοιχεία κάρτας του θύματος να παίξει και σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Σε μια απαγωγή με την μέθοδο tiger το θύμα κρατείται για λίγες ώρες υπό μεγάλη πίεση και απειλές ώστε να εξαναγκαστεί να συμμορφωθεί στις οικονομικές απαιτήσεις των δραστών.

Δείτε επίσης:

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 16χρονου στη Λαμία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων