Διπλωματικές πηγές: Επικοινωνία με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Αθήνα για τους Έλληνες που είναι εγκλωβισμένοι στην Ισμαηλία

Μεταφέρθηκε το μήνυμα ότι η Ελλάδα καλεί τις αιγυπτιακές αρχές να σεβαστούν τα δικαιώματά τους
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές πραγματοποιήθηκε προ ολίγου επικοινωνία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με τον πρέσβη της Αιγύπτου στην Αθήνα.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως μεταφέρθηκε το μήνυμα ότι η Ελλάδα καλεί τις αιγυπτιακές αρχές να σεβαστούν, στο πλαίσιο της εθνικής και διεθνούς νομοθεσίας, τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται κοντά στο σημείο ελέγχου της Ισμαηλίας.
Επισημάνθηκε, επίσης, ότι μεταξύ των Ελλήνων συμμετεχόντων υπάρχουν τρία μέλη της Βουλής των Ελλήνων και ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.