Βενιζέλος για Τσίπρα: Ο καθένας έχει τη δυνατότητα σε μια δημοκρατία να φαντασιώνεται

Βενιζέλος για Τσίπρα: Ο καθένας έχει τη δυνατότητα σε μια δημοκρατία να φαντασιώνεται


Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, παραχώρησε εκτενή συνέντευξη στην ΕΡΤ το βράδυ της Τετάρτης, όπου αναφέρθηκε σε πολιτικά, εσωτερικά και διεθνή ζητήματα.

Στη συζήτηση για τη Μέση Ανατολή, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «το τοπίο είναι ρευστοποιημένο, η δυναμική των παρεμβάσεων Τραμπ δεν εκτονώνεται μόνο στη Γάζα. Έχουμε μία εκεχειρία επί της αρχής, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι αποκαταστάθηκε το Μεσανατολικό. Αν δεν υπάρξει λύση δύο κρατών πρέπει να σκεφτούμε ποιο θα είναι το άλλο σενάριο. Τοπογραφικά, η περιοχή έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε δεν επιτρέπει τη λύση των δύο κρατών, άρα είμαστε μακριά να πούμε ότι λύθηκε το Μεσανατολικό».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων