Αυτός είναι ο 29χρονος που σκότωσε το παλικάρι στη Λούτσα, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα
Θρήνος για το παλικάρι στη Λούτσα που ο ασυνείδητος 29χρονος του έκοψε το νήμα της ζωής, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Μάλιστα ο ασυνείδητος είναι γνωστό για τις Αρχές «μπουμπούκι», ενώ παραδέχτηκε ότι έκανε και χρήση κοκαΐνης, πριν πιάσει τιμόνι στο χέρι του και «θερίσει» τον 24χρονο.
Ο 29χρονος είχε αρχίσει από νωρίς τις παρανομίες
Γνωστός στις Αρχές ο 29χρονος, που στο παρελθόν είχε διαπράξει πληθώρα αδικημάτων.
Το 2015 στην ηλικία των 19 ετών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ την ίδια χρονιά συλλαμβάνεται στην Αγία Παρασκευή για κλοπές.
Συνέχισε την δράση του, αφού το 2017 και πάλι στη Λούτσα, είχε συλληφθεί για διακίνηση κάνναβης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επέκτεινε όμως τη δράση του, καθώς το 2022 συμμετείχε σε κύκλωμα εξαπάτησης μέσω υπολογιστών το οποίο είχε στηθεί στην περιοχή της Πέλλας, αλλά συνελήφθη λίγους μήνες αργότερα ξανά για κατοχή ναρκωτικών.
Το 2020 είχε προκαλέσει ατύχημα ξανά στην περιοχή της Αρτέμιδας. Από το τροχαίο που είχε προκαλέσει τότε είχε τραυματιστεί ο συνοδηγός που επέβαινε στο αυτοκίνητό του.
Δείτε ακόμα:
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



