Αυξημένες νεφώσεις και μεμονωμένες καταιγίδες

Βελτίωση προβλέπει η ΕΜΥ από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι με τοπικές βροχές στην Κρήτη και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και από το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο 7, πιθανώς τοπικά πρόσκαιρα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα νησιά τους 30 με 32 και στα ηπειρωτικά τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.