Απεργία στις λαϊκές αγορές- Μηχανοκίνητη πορεία στη Θεσσαλονίκη από την Τούμπα στα Μάλγαρα

Απεργία στις λαϊκές αγορές- Μηχανοκίνητη πορεία στη Θεσσαλονίκη από την Τούμπα στα Μάλγαρα


Από σήμερα πωλητές και παραγωγοί λαϊκών αγορών προχωρούν σε επ’ αόριστον απεργία. Στη Θεσσαλονίκη, έχουν προγραμματίσει πορεία από την Τούμπα στα Μάλγαρα, ως ένδειξης συμπαράστασης και προς τους αγρότες. Κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και στην Αθήνα.

Λαϊκές αγορές δεν θα πραγματοποιηθούν από σήμερα σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε ό,τι αφορά την Κεντρική Μακεδονία η συμμετοχή είναι καθολική. Η μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε από την Τούμπα και αναμένεται από τα ανατολικά της πόλης να φτάσει στα Μάλγαρα και πωλητές και παραγωγοί λαϊκών αγορών να εκφράσουν εκεί τη συμπαράστασή τους, στους αγρότες.

Αύριο αναμένεται αποκλεισμός της κεντρικής λαχαναγοράς στη Θεσσαλονίκη από τις 5.30 το πρωί. Οι παραγωγοί θα συναντηθούν έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην οδό 26ης Οκτωβρίου και από εκεί θα φτάσουν έξω από τη κεντρική λαχαναγορά και σκοπός είναι να την αποκλείσουν για τέσσερις ώρες.

Κύριο αίτημα τους είναι να αποσυρθεί το μέτρο του ηλεκτρονικού δελτίου αποστολής. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό ανάπτυξης, κ.Θεοδωρικάκο.

Ρεπορτάζ: Λία Χριστάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων