Αναβλήθηκε η δίκη του Στάθη Αγγελόπουλου για το επεισόδιο με την πρώην σύζυγό του – Ζητήθηκε να καταθέσει ο γιος τους

«Ακούσαμε δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές από τους πρωταγωνιστές», τόνισε ο εισαγγελέας
Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του Στάθη Αγγελόπουλου για το επεισόδιο που είχε με την πρώην σύζυγό του και οδήγησε στην σύλληψή του.
Το επεισόδιο σημειώθηκε με την Μαρία Κουτσαντώνη, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Μετά τις καταθέσεις του ιδίου, αλλά και της πρώην συζύγου του ο Εισαγγελέας ζήτησε αναβολή, επισημαίνοντας:
«Ακούσαμε δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές από τους πρωταγωνιστές. Εγώ ζητώ αναβολή της υπόθεσης για να κληθεί να καταθέσει ο γιος του ζευγαριού, που ήταν παρών στο συμβάν, ως αυτόπτης μάρτυρας, για να μας πει τα πραγματικά περιστατικά. Μέχρι τότε, να γίνει και μία ιατροδικαστική εξέταση της κας Κουτσαντώνη».
«Αναβάλλεται η υπόθεση για να προσέλθει ο υιός των διαδίκων για 27/6/25» συμπλήρωσε ο πρόεδρος.
Ο εισαγγελέας εξήγησε ότι ο γιος μπορεί να αρνηθεί την πρόσκληση του δικαστηρίου.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.