Αλλάζει ρότα ο Τραμπ: «Ο Ζελένσκι δεν πρέπει να βάλει στο στόχαστρο τη Μόσχα»

Αλλάζει ρότα ο Τραμπ: «Ο Ζελένσκι δεν πρέπει να βάλει στο στόχαστρο τη Μόσχα»


Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι «δεν είναι με το μέρος κανενός» αλλά απλώς «θέλει να σταματήσουν οι σκοτωμοί»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ο Ουκρανός ομόλογός του, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δεν θα πρέπει να βάλει στο στόχαστρο τη Μόσχα.

Το σχόλιο αυτό έγινε μία ημέρα αφού ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την αποστολή περισσότερων όπλων στο Κίεβο και σκλήρυνε τη στάση του απέναντι στη Ρωσία.

Σήμερα ωστόσο, ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πόλεμο, είπε ότι «δεν είναι με το μέρος κανενός» αλλά απλώς «θέλει να σταματήσουν οι σκοτωμοί».

«Θα δούμε τι θα συμβεί με τον πρόεδρο Πούτιν», πρόσθεσε, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων