Αισιόδοξος ο Τραμπ ότι η εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Βρετανίας θα είναι πλήρης και ολοκληρωμένη

Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου στην πλατφόρμα του Truth Social
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα, ότι μια εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία θα είναι πλήρης και ολοκληρωμένη, εν μέσω προσδοκιών ότι οι δύο χώρες σύντομα θα υπογράψουν εμπορικό σύμφωνο.
«Η συμφωνία με το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πλήρης και ολοκληρωμένη και θα ενισχύσει τη σχέση μεταξύ των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για πολλά χρόνια», δήλωσε ο ίδιος μέσω της πλατφόρμας Truth Social. «Λόγω της μακράς ιστορίας μας και της αμοιβαίας αφοσίωσής μας, είναι μεγάλη τιμή να έχουμε το Ηνωμένο Βασίλειο ως την ΠΡΩΤΗ μας ανακοίνωση. Πολλές άλλες συμφωνίες, που είναι σε σοβαρές φάσεις διαπραγμάτευσης, θα ακολουθήσουν!», έγραψε ο Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε νωρίτερα, ότι η σημερινή ημέρα θα είναι «μια πολύ μεγάλη και συναρπαστική ημέρα» για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία και ότι θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στις 17:00 ώρα Ελλάδας.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.