Αγροτικές Ειδήσεις: Γευστική επιτυχία για τις εκδηλώσεις «Τρώμε.. Τοπικά» στις Σέρρες

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην SEREXPO οι εκδηλώσεις Γαστρονομίας «Τρώμε.. Τοπικά» στο πλαίσιο της Δράσης Β.5.2 του σχεδίου διακρατικής συνεργασίας με τίτλο «LOCAL TOUR», Υπομέτρο 19.3, ΠΑΑ 2014 – 2020, που εντάσσεται στο τοπικό πρόγραμμα LEADER/CLLD Νομού Σερρών και υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Εταιρία Σερρών.
Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε Διαγωνισμός Γαστρονομίας με «Αλμυρές & Γλυκές Δημιουργίες», στον οποίο συμμετείχαν Πολιτιστικοί και άλλοι Σύλλογοι του Ν. Σερρών και παρασκεύασαν παραδοσιακές συνταγές με βάση τη ζύμη. Πέντε Σεφ Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδος με επικεφαλής τον Χρήστο Γκότση αξιολόγησαν τις μαγειρικές δημιουργίες και ανέδειξαν τους νικητές.
Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025οι σεφ δημιούργησαν μαζί με τα παιδιά υγιεινά smoothies από φρέσκα σερραϊκά υλικά, στην εκδήλωση «JuniorChefs».
Επίσης, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025 μεγάλη ανταπόκριση είχε η εκδήλωση «Γευστικά Παντρέματα», όπου Σέρρες και Κρήτη συνδέθηκαν γαστρονομικά με πολλή μαεστρία, μέσα από τις συνταγές και τις δημιουργίες των σεφ.
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.