Έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό «Νέος Κόσμος», «Άγιος Ιωάννης» και «Δάφνη»
Έκλεισαν τρεις σταθμοί του μετρό και συγκεκριμένα από τις 21:40 έκλεισαν οι σταθμοί «Νέος Κόσμος», «Άγιος Ιωάννης» και «Δάφνη».
Από το βράδυ της Τρίτης τέθηκαν σε ισχύ νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 του Μετρό.
Το ωράριο αυτό θα ισχύει από Κυριακή έως Πέμπτη, ενώ οι ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τις 12 Δεκεμβρίου. Το κλείσιμο σταθμών του μετρό, οφείλεται στην έναρξη τεχνικών εργασιών για την αντικατάσταση σιδηροτροχιών στο τμήμα «Δάφνη – Νέος Κόσμος».
Έκλεισαν οι σταθμοί, αλλαγές σε λεωφορεία
Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών (Κυριακή έως Πέμπτη, μετά τις 21:40) η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 «Ανθούπολη – Ελληνικό» διεξάγεται σε δύο ξεχωριστά τμήματα:
- «Ελληνικό – Άγιος Δημήτριος»
- «Ανθούπολη – Συγγρού Φιξ»
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στο τμήμα που διακόπηκε η κυκλοφορία, ο ΟΑΣΑ δρομολόγησε την προσωρινή, κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ13 «Φιξ – Άγιος Δημήτριος».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γραμμή εξυπηρετεί τους κλειστούς σταθμούς «Νέος Κόσμος», «Άγιος Ιωάννης» και «Δάφνη», με αφετηρία και τέρμα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό «Συγγρού Φιξ» (επί της Λεωφόρου Συγγρού, δίπλα στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης).
Σύμφωνα με τη ΣΤΑ.ΣΥ., παράλληλα με τις εργασίες αντικατάστασης των σιδηροτροχιών, στα ίδια σημεία θα πραγματοποιούνται και εργασίες για την εγκατάσταση δικτύου 5G.
Δείτε ακόμα:
Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



