Άρχισαν τον…τρύγο οι αγριόχοιροι στους αμπελώνες της Σάμου – Winetrails

«Η επέλαση του αγριόχοιρου ξεκίνησε για άλλη μια χρονιά με επίκεντρο τους αμπελώνες της Σάμου.», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος, εκφράζοντας απογοήτευση για την αισθητή απουσία των πολιτειακών αρχών.
«Η πολιτεία και οι τοπικοί άρχοντες για μία ακόμα φορά δηλώνουν αισθητά την απουσία τους, χειροκροτώντας την κυβέρνηση και τον εκπρόσωπό της στο νησί! Για τα αποτελέσματα αυτής της επέλασης και την διάλυση της αμπελοκαλλιέργειας και όλων των υπαίθριων καλλιεργειών υπεύθυνοι θα είναι αυτοί!».
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.