Φωτιά σε τριώροφη πολυκατοικία στο Αιγάλεω – Απεγκλωβίστηκαν τρεις άνθρωποι που είχαν καταφύγει στην ταράτσα

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Φωτιά έθεσε σε κίνδυνο τους ενοίκους μιας τριώροφης πολυκατοικίας τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αιγάλεω. Ο συναγερμός σήμανε στις 3:30 το πρωί, στην οδό Αγίου Γερασίμου, όπου οι πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια επικίνδυνη πυρκαγιά, ενώ η γειτονιά ξύπνησε από τους ήχους των σειρήνων.
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Η ταχύτητα ανταπόκρισής τους ήταν κρίσιμη, καθώς οι φλόγες, που είχαν ξεπηδήσει από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, άρχισαν να επεκτείνονται. Παράλληλα με το έργο της κατάσβεσης, οι ομάδες διάσωσης έδωσαν μάχη με τον χρόνο, προσπαθώντας να προσεγγίσουν τους εγκλωβισμένους ενοίκους που είχαν καταφύγει στην ταράτσα του κτηρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία της πυρκαγιάς ήταν βραχυκύκλωμα στην κουζίνα του διαμερίσματος. Οι φλόγες επεκτάθηκαν με ταχύτητα, με αποτέλεσμα το διαμέρισμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.