Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων

Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων


Λίγο μετά τις 09.00 το πρωί έγινε τηλεφώνημα προειδοποιητικό για τοποθέτηση βόμβας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Τηλεφώνημα στο MEGA

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στον χώρο.

 Ο άγνωστος έδωσε προθεσμία 45 λεπτών, με την περιοχή να αποκλείεται άμεσα από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κλιμάκιο του ΤΕΕΜ έσπευσε στο σημείο για τον απαραίτητο έλεγχο.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων