Τέμπη: Δεκτό εν μέρει και το αίτημα του Παύλου Ασλανίδη για εκταφή – Έχασε τον γιο του στην τραγωδία

Αφορά μόνο στην ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA
Μετά την απόφαση για εκταφή του γιου του απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι, η αρμόδια εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας έκανε εν μέρει δεκτό και το αίτημα του Παύλου Ασλανίδη που έχασε τον γιο του Δημήτρη στην τραγωδία των Τεμπών.
Η εισαγγελική παραγγελία για εκταφή της σορού του Δημήτρη Ασλανίδη διαβιβάστηκε στην αστυνομία για εκτέλεση και αφορά μόνο στην ταυτοποίηση της σορού μέσω DNA και όχι στη διενέργεια άλλων εξειδικευμένων εξετάσεων για τα αίτια θανάτου όπως ζητούσε ο πατέρας.
Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας έκανε δεκτή την αίτηση που είχε υποβάλει ο Παύλος Ασλανίδης, μέσω του δικηγόρου του, με την οποία ζητούσε την εκταφή της σορού του γιου του προκειμένου να ταυτοποιηθούν πέντε από τα οκτώ όργανα-τεμάχια που παραδόθηκαν στην οικογένεια και έχουν δοθεί προς ταφή.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.